top of page

Vartalohoidot

Ihana, ihana kuumakivihieronta
45min 49e

1h 15min 79€

Rentouttava kuumakivihieronta on stressiä laukaiseva ja nautinnollinen hetki niin keholle kuin mielelle. Kuumakivihieronta on lämpimillä kivillä tehtävä syvärentouttava ja lihasjännityksiä laukaiseva hyvänolonhoito. Hoito aktivoi aineenvaihduntaa ja lymfanestekiertoa. Hieronta on miellyttävää ja kivutonta.

 

Kylmistä jaloista kärsiville sekä vilukissoille kuumakivihoito on ihanteellinen varsinkin talviaikaan. Hoidon jälkeen tarjoillaan turkkilaista omenateetä ja saat palautua rauhassa. Loppupäivän aikana muista juoda tarpeeksi vettä ja vältä liikaa rasitusta.

Kasvo- ja päähieronta
30min. 30€

Ihana kasvohieronta sisältää decoltee-, niska-, kaula-, kasvo- sekä päähieronnan.
Kasvohieronta parantaa verenkiertoa, vilkastuttaa aineenvaihduntaa, lämmittää ja rentouttaa lihaksia, poistaa jännitystä ja turvotusta.
Hoidon jälkeen tarjoillaan turkkilaista omenateetä ja saat palautua rauhassa.

Rentouttava intialainen päähieronta

45min 50€

Intialaista päähierontaa voi suositella lähes kaikille, jotka kaipaavat stressin poistoa ja rentoutumista, haluavat eroon päänsäryistä ja niska-hartiaseudun kireyksistä tai ihan vaan hemmotella itseään.

Päähieronta vaikuttaa monin tavoin sekä kehoon, että mieleen. Intialaisen päähieronnan vaikutuksia voivat olla varsinkin toistuvien hoitojen jälkeen mm. rentoutunut olo, päänsäryn hellittäminen tai toistumisen vähentyminen, migreenin oireiden tai kestojen väheneminen, lukuisten stressiperäisten oireiden helpottuminen, unen laadun paraneminen, nukahtamisen helpottuminen, kasvojen ja erityisesti silmien alueen jännitysten väheneminen. Hoidon jälkeen tarjoillaan turkkilaista omenateetä ja saat palautua rauhassa. Loppupäivän aikana muista juoda tarpeeksi vettä ja vältä liikaa rasitusta.

Tropical complex

ananas –vartalohoito
1h 40min 120€

Ananas -vartalohoito kiinteyttää, vähentää selluliittia, virkistää ja kaunistaa vartalon ihoa. Hoidon vaikuttavina aineina ovat kiinteyttävä TROPICAL COMPLEX-yhdiste (ananas+vihreä tee+kofeiini) sekä nestekiertoa vilkastuttava ja kuona-aineita poistava Maca lehtien –uute.

Hoitoon sisältyy Ananas-sokeri vartalokuorinta ongelma-alueille, kuona-aineita poistava vartalokääre, DETOX-kuppihieronta sekä tehogeelin levitys ongelma-alueille.Hoidon jälkeen tarjoillaan turkkilaista omenateetä ja saat palautua rauhassa. Loppupäivän aikana muista juoda tarpeeksi vettä ja vältä liikaa rasitusta.

Pssst...

  • Timanttihiontaa voi tehdä esimerkiksi selän iholle jos siellä esiintyy epäpuhtauksia tai raskausarpien ja venymäarpien häivyttämiseen koko vartalolla. Löydät tämän ajanvarauksen vartalohoitojen lisäpalveluista. 

Niska- ja hartiahieronta
30min. 30€

Stressiä poistava hieronta niska-hartiaseudulle joka lievittää jännitystä ja kipua niska-hartiaseudun lihaksistossa.
Hoidon jälkeen tarjoillaan turkkilaista omenateetä ja saat palautua rauhassa.

Jalkahieronta
40min. 40€

Virkistävä jalkahieronta auttaa irtaantumaan hetkeksi kiireisestä arjesta. Hieronta auttaa väsyneitä jalkoja palautumaan sekä parantaa aineenvaihduntaa. Hieronta sisältää virkistävän jalkakylvyn, kuorinnan ja perusteellisen hieronnan.
Hoidon jälkeen tarjoillaan turkkilaista omenateetä ja saat palautua rauhassa.

Aisteja hemmotteleva Mango & Cupuacu –vartalohoito

1h 30min 110€

Mango & Cupuacu -vartalohoito tarjoaa herkullisen mangon tuoksuisen hengähdyshetken, joka vie sinut kaukaisen Etelä-Amerikan sademetsän trooppiseen sydämeen, tuoden mukanaan kokonaisvaltaista syvää rentoutusta ja hyvää oloa.

Hoito sisältää ihoa virkistävän ja pehmentävän Mango & Cupuacu –vartalokuorinnan, ainutlaatuisen mieltä ja kehoa rentouttavan vartalohieronnan sekä ihoa kosteuttavan, pehmeän mangon tuoksuisen vartalovoiteen. Mango-Cupuacu -vartalohoito soveltuu kaikille, jotka kaipaavat taukoa arjesta ja hetken aikaa itselleen! Hoidon jälkeen tarjoillaan turkkilaista omenateetä ja saat palautua rauhassa. Loppupäivän aikana muista juoda tarpeeksi vettä ja vältä liikaa rasitusta.

Sokeroinnit

Ohjeita asiakkaalle ennen sokerointia:

-Poistettavan karvan pituus on hyvä olla 3-5mm.

-Kuori ihosi esim. kuivaharjaushanskoilla kaksi päivää ennen sokerointia.
-Älä käytä kosteusvoidetta sokerointialueella samana päivänä ennen sokerointia.
Sokeroinnin jälkeen:
-Vältä hikoilua, deodoranttia, aurinkoa ja solariumia, itseruskettavia tuotteita, sekä hajuvesiä sokerointialueella vuorokauden ajan sokeroinnin jälkeen.
-Kylpylään ja saunaan ei voi mennä vuorokauden ajan sokeroinnin jälkeen.
-Vältä ihon kuorimista sokeroinnin jälkeen kahden päivän ajan. Tämän jälkeen kuori ihoasi säännöllisesti 1-3 kertaa viikossa kuivaharjaushanskoilla.
-Käytä vartalovoidetta päivittäin.
-Suojaa ihosi auringolta viikon ajan sokeroinnin jälkeen.
Sokerointia ei voi tehdä:
-Sokeroinnilla voidaan poistaa karvoja vain terveeltä ihoalueelta.
-Roaccutan tai isoretinoini-lääkekuurin aikana, tai 6kk sen lopettamisen jälkeen.
-Isojen mustelmien tai kipeiden suonikohjujen päältä.
-Mikäli iho on palanut auringossa.
-Mikäli olet kuumeessa tai kipeä.

 

-Ylähuuli tai leuka 15e

-Ylähuuli ja leuka 20e

-Kasvot 30e (ylähuuli, leuka, kulmat, pulisongit)

-Kainalot 28e

-Selkä 60e

-Bikiniraja 39e

-Bikinistring 51e

-Bikinistring, jos ed. käynnistä max.4vkoa 43e

-Rinta tai vatsa 42e

-Rinta ja vatsa 50e

bottom of page