top of page

Kasvohoidot

Mesoskinline Mesoterapiahoito

Kasvot

1h 15min. 140e

Kasvot, kaula ja decolté

1h 30min. 180e

Tehokkaasti kiinteyttävä UUTUUS anti-age hoito, ravitsee ja kosteuttaa pitkäkestoisesti, aktivoi kollageenin ja elastiinin tuotantoa, pienentää ihohuokosia, tasoittaa juonteita, tasapainottaa talineritystä. Todella hyvät tulokset silmänympärys alueella. Hoito on kivuton, neulaton. Käytämme erilaisia Mesococktaileja, jotka sisältävät mm. vitamiineja ja hyaluronihappoa. Lopuksi silottava Hydragel naamio, naamion vaikutuksen aikana hemmotteleva päähieronta sekä käsien hieronta.

Suosittelemme parhaan lopputuloksen saamiseksi yhdistämään myös kaula/decolté alueen hoidon!

Lisäpalveluina:

TEHOSTENEULAUS SYVILLE JUONTEILLE MESOTERAPIAHOIDON YHTEYDESSÄ 15€

+HAPPOHOITO ESIM. RASVOITTUVA IHO/COUPEROSA/RUUSIFINNI 20€

Ei-invasiivinen mesoskinline®-mesoterapia - takuu vaikuttavista tuloksista!
Mesoskinline on enemmän kuin vain klassinen kasvohoito, se luo selkeät tulokset korjaillen juonteita ja antaen iholle nuorekkuutta ilman kirurgista interventiota tai laserhoitoa.
Ei-invasiivinen mesoterapiahoito on epäilemättä yksi maailman halutuimmista kauneushoidoista.
Mesoskinline aktivoi ihon uusiutumista, siloittaa pintajuonteita, kosteuttaa, kiinteyttää, heleyttää, antaa iholle kaunin valoisan hehkun! 
Hoito sopii kaikille kunhan iho on terve, couperosakaan ei haittaa.
Ihoa ei rikota lainkaan joten jälkihoitoa ei tarvita!
Myös silmänalukset voidaan hoitaa ihan ripsirajaan asti.

Sinun hetkesi

1h 80€

Tässä hemmottelevassa kasvohoidossa  pääset rentoutumaan ja heittämään ajatukset hetkeksi nurkkaan. Hoito sisältää kulmien siistimisen, höyrytyksen, alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion, naamion vaikutuksen aikana käsien hieronnan, pitkän rentouttavan hieronnan decoltelle, kaulalle ja kasvoille sekä loppuvoiteet. Tuotteet valitaan ihotyypin mukaan.

Suklainen unelma

1h 85€

Kaipaatko herkullista taukoa arjesta? Suklaahoito sopii kaikille ihotyypeille, jotka kaipaavat kosteutta, heleyttä ja uudistusta. Suklaahoidon jälkeen mielesi on rentoutunut ja ihosi hehkuva! Suklaanaamio on aitoa tummaa 64% suklaata, jota saatat päästä maistamaan huuliltasi hoidon aikana. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, pähkinäraekuorinnan, rentouttavan pitkän hieronnan decoltelle, kaulalle ja kasvoille, aisteja hivelevän suklaanaamion, naamion vaikutuksen aikana käsien hieronnan sekä raikkaan kaakaonektari tehotiivisteen. Hoidon päätteeksi iholle levitetään kevyt, ihoa kosteuttava ja suojaava suklaavoide.

Täydellinen hetki

2h 140€

Täydellinen hetki sinulle, joka kaipaat totaalista heittäytymistä pois arjesta, kiireestä, velvoitteista ja aikatauluista. Sinulle, joka haluat rentoutua, nauttia, antaa ajatusten virrata vapaasti tai vaikka nukahtaa samalla, kun mieli ja keho ottavat vastaan juuri sinulle tarkoitetun hemmotteluhetken.

Hoitopakettiin sisältyy kasvohoito, johon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, naamio, naamion vaikutuksen aikana päähieronta, kaksi tehoampullia ja loppuvoiteet. Tämän jälkeen hoito jatkuu kasvojen lymfaterapeuttisella hieronnalla edeten kosmetologin rentouttavaan käsien hierontaan ja siitä jalkojen hierontaan asti. Lopuksi saat rauhassa virkistyä lämpimien peittojen alla, sillä välin kun sinulle valmistellaan kupillinen turkkilaista omenateetä.

Silminnähden ihastuttavaa! 30min 35€

Silmänympärysalueelle suunnattu ihana hoito sisältää silmänympärystehoampullin imeyttämisen lymfaattisella hieronnalla, lymfahoito tehdään koko kasvojen alueelle huomioiden erityisesti silmänympärysalue.

Tämä hoito sopii turvonneille, väsyneille silmille ja tummista silmänalusista kärsiville sekä tietysti myös pikaisena hemmotteluna ihan kaikille.

Pssst...

  • Nautiskele tuplasti ja ota kasvohoidon yhteyteen lymfabootsit 30min. 15e tai 60min. 30e toisen hoidon yhteydessä. Lisätietoa bootseista lymfaterapia-kohdassa.

  • Vaivaako purentalihasten kireys? Leukarentoutin (Leipuri™) on hierontalaite, jonka avulla tehtävällä hieronnalla voi tehostaa aineenvaihduntaa sekä rentouttaa kireitä kaula- ja purentalihaksia. Hampaiden narskuttelu tai hampaiden pureminen yhteen, varsinkin yöaikaan on yleistä ja stressi lisää oireita. Valitse rentouttavan kasvohoidon yhteyteen purentalihastenhieronta ja saat täsmäapua hemmottelun ohessa. 10min laitteellinen hieronta 10e.

  • Nämä ja muut löytyvät lisäpalveluita kohdasta ajanvarauksen yhteydessä.

Pieni pala hemmottelua

45min 60€

Tässä lyhyemmässä hemmotteluhetkessä pääset nauttimaan klassisesta kasvohoidosta joka sisältää kulmien siistimisen, höyrytyksen, alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion, naamion vaikutuksen aikana päähieronnan, lyhyen kasvohieronnan sekä loppuvoiteet.

Arjen luxusta juuri sinulle 1h 30min 90€

Täydellinen kasvohoito kun haluat nautiskella vielä hetken pidempään ja haluat helliä ihoasi erikoistuotteilla. Sisältää kulmien siistimisen, höyrytyksen, alkupuhdistuksen, kuorinnan, kaksi eri ampullia, erikoisnaamion, naamion vaikutuksen aikana käsien hieronnan, pitkän rentouttavan hieronnan decoltelle, kaulalle ja kasvoille sisältäen lymfaattisen hieronnan silmänympärysalueelle sekä loppuvoiteet. Tuotteet valitaan ihotyypin mukaan.

Energisoiva ja kirkastava veriappelsiini

45min 65€

Energisoivassa veriappelsiini -kasvohoidossa yhdistyvät hemmottelu sekä tehokkuus.
Hoidossa käytettävät tuotteet sisältävät ihoa uudistavaa ja kuona-aineita poistavaa DETOX-yhdistettä, kirkastavaa C-vitamiinia ja kosteuttavaa hyaluronihappoa. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinta-naamion, naamion vaikutuksen aikana pään hieronnan, DETOX-hieronnan kasvoille, tehoseerumin imeytyksen sekä loppuvoiteen.

Diamonds are everyone’s best friend... 1h 70€

Timanttihionta on ihoa uudistava, tasoittava ja kirkastava erikoiskasvohoito, jonka avulla kuoritaan iholta kuollutta pintasolukkoa. Hoito kirkastaa, tekee ihosta sileämmän näköisen sekä mahdollistaa hoitavien aineiden paremman tehon.

 

Hoidon jälkeen suositellaan aurinkosuojan käyttöä 3 päivän ajan ja suoraa auringonvaloa tulisi vältellä noin viikon ajan. Parhaimmat tulokset saadaan sarjahoitona, esim. 4- 6 hoitokertaa 1/vko. Jo ensimmäisen kerran jälkeen iho näyttää sileämmältä ja kirkkaammalta. Erityisen hyväksi timanttihionta on rasvaiselle, paksulle ja epäpuhtauksiin taipuvalle iholle sekä elottomalle ja ikääntyvälle iholle. Timanttihionnan kontraindikaatiot ovat erittäin ohut ja herkkä iho, pahanlaatuiset ihonmuutokset, psoriaasi, ihosyöpä, aktiivisessa vaiheessa oleva herpes tai ruusufinni, paha couperosa, roacutan-lääkitys tai kortisonilääkitys.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, timanttihionnan, tarvittaessa mekaanisen ihonpuhdistuksen, naamion, naamion vaikutuksen aikana käsien hieronnan, loppuvoiteet ja decoltee sekä niska-alueen hieronnan.

Herkempää hemmottelua ultraäänikuorinnalla

1h 70€

Ultraäänikuorinnan toiminta perustuu nimensä mukaisesti ultraäänivärähtelyyn. Ultraääni hajottaa veden pieniksi molekyyleiksi, jolloin vesimolekyylit pääsevät tunkeutumaan ihohuokosiin.

 

Ultraäänellä tehty syväpuhdistus aikaansaa ihohuokosissa olevan talin ja muiden epäpuhtauksien liukenemisen ja poistumisen ihon pintaan, jolloin iho edelleen kirkastuu ja tasoittuu.

Ultraäänikasvohoito sopii kaikille ihotyypeille, varsinkin herkkäihoisten ihon kuorimiseen ja esim. couperosan ja ruusufinnin hoitoon. Parhaat tulokset saat tästäkin hoitomuodosta sarjahoidolla, mutta yhdenkin hoidon jälkeen saat nauttia syväpuhdistetusta ja pehmeästä ihosta.

 

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, ultraäänikuorinnan, tarvittaessa mekaanisen ihonpuhdistuksen, naamion, naamion vaikutuksen aikana käsien hieronnan, loppuvoiteet ja decolte ja niska-alueen hieronnan.

bottom of page