top of page

Jalkahoidot

Täsmäapua jaloille
30min 40€

Jos jalkasi kaipaavat vain pientä apua, on tämä valintasi. Täsmäapu voi olla varpaankynsien leikkaus, kynsien ohentaminen, kovettumien poisto tai känsän poisto. Ennen hoitoa aina jalkakylpy. Hoidon aikana saat nauttia kupillisen turkkilaista omenateetä.

Kuninkaallinen jalkahoito 1h 15min 75€

Jalkasi ansaitsevat vain parasta joten helli niitä spa-tyylisellä jalkahoidolla. Hoitoon sisältyy jalkojen kylvetys, jalkojen kuorinta, kynsien leikkaus ja kynsien siistiminen, kovettumien poisto, kynsien lakkaus ja hieronta.

Lakkapullon saat mukaasi.

Hoidon aikana saat nauttia kupillisen turkkilaista omenateetä.

Pikahemmottelua jaloille
1h 60€

Jos jalkasi kaipaavat vain vähän siistimistä, on pikahemmottelu valintasi. Hoitoon sisältyy jalkojen kylvetys, kynsien leikkaus ja kynsien siistiminen, kovettumien poisto ja hieronta. Hoidon aikana saat nauttia kupillisen turkkilaista omenateetä.

Jalat kuntoon koko rahalla

1h 30min 85€

Jos jaloissasi on paljon hoidettavaa; kovettumia, känsiä, paksuuntuneet kynnet, tarvitsevat jalkasi siis enemmän aikaa ja huolenpitoa. Tämä on silloin oikea valintasi.

 

Hoitoon sisältyy jalkojen kylvetys, jalkojen kuorinta, kynsien leikkaus ja kynsien siistiminen, kovettumien poisto, känsien poisto, kynsien lakkaus ja hieronta.

Lakkapullon saat mukaasi.

Hoidon aikana saat nauttia kupillisen turkkilaista omenateetä.

bottom of page