top of page

Kulmat & ripset

Ripsien kestovärjäys

30min 25€

Alkurentoutuksena lyhyt kasvohieronta, jonka jälkeen ripsien kestovärjäys.

Ripsien ja kulmien kestovärjäys sekä kulmien muotoilu 

45min 45€

Alkurentoutuksena lyhyt kasvohieronta, jonka jälkeen ripsien ja kulmien kestovärjäys sekä kulmien muotoilu.

Ripsien kestotaivutus
 1h 30min 75€

Tulethan paikalle ilman silmämeikkiä, näin aikaa ei kulu meikinpoistoon ja lopputulos on tasaisempi kun ripsi on luonnollisen puhdas. Alkurentoutuksena lyhyt kasvohieronta, jonka jälkeen tehdään ripsien kestotaivutus. Kestotaivutukseen sisältyy myös ripsien kestovärjäys.

Ripsien kestotaivutuksessa eli lash liftissä ripset taivutetaan tyvestä ylöspäin muottien avulla, jotka valitaan asiakkaan ripsen pituuden ja halutun kaarevuuden mukaan. Ripsien taivutus ja värjäys tekevät ison muutoksen ilmeeseen ja avaavat katsetta. Taivutus kestää yleisimmin ripsissä noin 4-8 viikkoa. Taivutus loivenee sitä mukaan kun omat ripset kasvavat ja vaihtuvat.

Ripsien kestotaivutus sekä kulmien laminointi

2h 125€

Alkurentoutuksena lyhyt kasvohieronta, jonka jälkeen ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi sekä kulmien muotoilu. Molempiin sisältyy myös kestovärjäys.

Kulmien kestovärjäys ja muotoilu

30min 30€

Alkurentoutuksena lyhyt kasvohieronta, jonka jälkeen kulmien kestovärjäys ja muotoilu.

Kulmien muotoilu
25min 20€

Alkurentoutuksena lyhyt kasvohieronta, jonka jälkeen kulmien muotoilu.

Kulmien laminointi
1h 60€

Alkurentoutuksena lyhyt kasvohieronta, jonka jälkeen tehdään kulmien laminointi. Laminointiin sisältyy myös kulmien kestovärjäys ja kulmien muotoilu.

Kulmakarvojen laminointi on kulmakarvojen kemiallinen käsittely, jonka jälkeen kulmat pitävät kauniin muodon ja näyttävät aiempaa huomattavasti runsaammilta. Muotoilu kulmissa kestää asiakkaasta riippuen n. 4-8 viikkoa. Kestoon vaikuttaa karvan laatu ja sen kasvunopeus.

Pssst...

  • Lisäpalveluna voit valita myös kollageenia sisältävät silmänympärysnaamiot jotka kiinteyttävät silmänympärysihoa ja vähentää väsymyksen merkkejä. 8e.

bottom of page